суботу, 14 грудня 2013 р.

На круглому столі підтвердилося, що в РПЦ МП немає ні віри, ні духовності

У середу в Києві без участі опозиції відбувся так званий «загальнонаціональний круглий стіл» щодо врегулювання ситуації в країні. Він проходив без представників опозиції. Модератором був екс-президент України Леонід Кравчук.

У засіданні брали участь голова Верховної Ради Володимир Рибак, голова КМДА Олександр Попов , міністр юстиції Олена Лукаш , віце-прем'єр Олександр Вілкул, міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова, лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, глава Компартії України Петро Симоненко, екс-спікер парламенту Володимир Литвин. 

Був присутній екс-президент України Леонід Кучма, а також духівники – предстоятель УПЦ КП Філарет і намісник Києво-Печерської Лаври, митрополит Вишгородський і Чорнобильський УПЦ Павло (Лебідь). 

Одіозний Владика Павло став автором двох найогидніших висловлювань на круглому столі: 

1. «Ви звинувачуєте міліцію, а чому ж, коли у вас трапляється якійсь негаразд, ви одразу кричите «де міліція?» (ложа преси одразу обурилась: а чому ж резиденцію Павла охороняє не міліція, а незаконне військове формування у вигляді так званого «козацтва»?) 
2. «Ми постійно чуємо «діти на майдані, діти на майдані». Чому туди пішли діти? Скільки платять тим дітям»? (знову обурення в ложі журналістів). 

Таким чином владика Павло (в народі «Пашка-мерседес») знову підтвердив що він відомий фарисей, а в РПЦ МП немає ні віри, ні духовності. Це не церква, а корумпована бізнес-секта, яка працює на Росію, діє виключно за вказівкою ставленика Путіна т.зв. патріарха Кирила (до речі незаконно рукоположеного – запитаєте у будь-якого ієрея) і намагається затягнути Україну в Тайожний Союз, широко маніпулюючи поняттями про «духовну єдність», «єдину канонічну територію», «братерство слов'янських народів» , «порятунок», «бісів» та іншу відверті нісенітниці для всіх верств зомбованих.



Немає коментарів :

Дописати коментар