пʼятницю, 23 серпня 2013 р.

Скандально відомий піп виживає свою сестру з дому

Кому ще не зрозуміле дійсне обличчя «священника» Сергія Виговського з Вінниці, той нехай знає: він давно хоче висилити свою сестру з її половини будинку.

І такі горе-священослужителі, як Виговський, мають нахабство стверджувати, що вони є моральними прикладами для своєї пастви.

Я вже писала про бізнес Сергія Виговського, про те, як він дурить своїх прихожан. Буду про це та про інші «благочестиві» діяння попа писати й надалі. Але зараз хочу розказати про сумну історію, що сталася з сестрою Сергія Виговського.

І це часткова відповідь тим, хто його захищає у коментах. Це люди залежні від попа. Подумайте, якщо він так чинить з рідною сестрою, то як він буде чинити з вами, коли йому буде це вигідно, або щось приверзеться з бодуна…

У міському суді Вінниці під головуванням судді Кашпрука 15 серпня, слухалась справа по розподілу земельної ділянки між рідним братом та сестрою - священником Виговським та Лідією Маркевич. Виговський заперечує права сестри Лідії на володіння частиною ділянки землі. Суд призначив технічну експертизу «Подільського центру судових експертиз».

Сусіди розповідають, що Виговський знущається над своєю рідною сестрою Лідією. Не дає їй навіть води набрати з криниці, жінка ходить до свого дому через сусідські хвіртки, бо через свою не пускають. Тітку лають діти та онуки священника Виговського. Люди кажуть, що священник Виговський зі своєю родиною виживає свою рідну сестру – мовляв, сам сатана управляє його діями.

Піп Виговський постійно конфліктує з жителями вулиці Івана Богуна. Останнім урвався терпець, вони написали у міськраду Вінниці і просять дозволити збудувати дитячий майданчик на березі Південного Бугу, щоб Виговський не захопив цю ділянку землі. Раніше він же захопив частину узбережжя навпроти свого дому, спочатку огородивши його.

Потім збудував приміщення, де виливав свічки (ще один бізнес попа, про нього згодом), та вирив озеро. Екологічні служби міста зупинили виробництво та постановили засипати озеро. Але воно й нині там. А нещодавно біля будинку священника з'явився шлагбаум. Виговський перекрив дорогу.

І для тих, хто захищає Виговського. У нього ще нема грошей на годинник «Картьє» та броньований «Мерс», як у Кирила. Але завдяки прихожанам, яких він обманює, у попа і «Мерс» з’явиться. Він якраз зараз для цього набиває калиту грошвою.




Немає коментарів :

Дописати коментар