четвер, 8 серпня 2013 р.

Як піп Виговський вдову образив

Вже неодноразово писали про «діяльність» священика УПЦ МП, який живе у Вінниці, о. Сергія Виговського. Але виявляється, що про його діяльність у Вінниці розказують легенди. І вони зовсім не мають нічого спільного з добропорядним пасторським служінням.

Спеціально написала «живе у Вінниці», а не служить. Бо його життя і дії аж ніяк не є прикладом сумлінного, благочестивого пастирського служіння людям і Богу. Схоже, Сергій Виговський робить все, щоб дискредитувати свій сан. І Божі заповіді для нього порожній звук.

Ось наприклад, у Вінниці розказали таку історію, як священик виманив бізнес у жінки, чоловік якої помер.

Сталося це так. У пані Т. (спеціально не називаю її повним ім’ям, бо ця історія дуже болісна для неї) несподівано і скоропостижно помер чоловік. У нього був міцний, хоч і невеликий бізнес. Він був власником каменярської майстерні у самому центрі міста. Виготовляв пам’ятники та інші речі з граніту, мармуру, піщаника тощо. Майстерня ця знаходиться у центрі Вінниці, біля церкви Воскресіння Христового в районі Універмагу. Бізнес був стабільний і прибутковий.

Коли чоловік раптово помер, його вдова вирішила продати активи. Підшукала кількох покупців, це були в основному, знайомі чоловіка. Потенційні покупці вирішили провести оцінку бізнесу. Виявилося, що майстерня коштує 8 млн гривень, тобто біля 1 мільйона доларів. Цю суму вдові й були готові двоє людей.

Але на своє нещастя, пані Т. була прихожанкою храму, де «служить» Виговський. Він під час сповіді дізнався про плани вдови та про подробиці переговорів. І вирішив зіграти «ва банк». Виговський запевнив вдову, що покупці, яких вона знайшла, хочуть її обманути і не заплатити гроші. І запропонував сам купити майстерню. І дав вдові за неї аж 3 млн грн.. Тобто, на 5 мільйонів менше, ніж їй пропонували.

Тепер у попа Виговського є не тільки собака, а й каменярська майстерня та багато чого іншого.

Про те, як піп Виговський труїть природу та повітря у Вінницькому Пирогово, про те, як використовує рабську працю та про багато іншого з діяльності Виговського читайте у наступних блогах.


Немає коментарів :

Дописати коментар