суботу, 31 серпня 2013 р.

Піп-дебошир Виговський знову розбушувався

pip-vigovskij-
Жителі Вінницького мікрорайону «П’ятничани» та люди на очах яких отець Сергій Виговський чинить безчинства прикриваючись своєю рясою та званням, обурені діями священика.

Для того, щоб чинити опір самовільним та нахабним діям священика у Вінниці створена ініціативна громадська група.

Священик Виговський давно відомий у Вінниці, як людина брутальна, самоуправна. Як кажуть – для таких людей закон не писаний. Він користуючись авторитетом у прихожан, залучає їх до сумнівних акцій, які мають на меті захищати особисті інтереси С. Виговського.

Один з прикладів – скандал, що стався між президентом медіа-корпорації RIA Олександром Човганом і попом. Кілька років тому, священику здалося, що легально встановлена рекламна площа, що належить компанії, затуляє прихожанам вид на… хрести його храму. І священик, заправивши рясу у труси, почав самотужки ліквідовувати бігборд. Під час конфлікту з попом тоді постраждали працівники компанії і її президент Олександр Човган.

Здавалося б, священику-дебоширу це просто так не минеться. Але ні, зійшло з рук. Бо родич у нього – нинішній нардеп Григорій Заболотний, який тоді був головою Вінницької обласної ради.

Неодноразово скарги на самоуправство, поганий характер, образи людей попом надходили до керівництва Вінницької єпархії. Але там «умивають руки». Сергій Виговський налагодив біля своєї садиби гальванічне виробництво, яке шкодить довкіллю. Замовлення на позолоту панікадил, підсвічників, чаш надходять з усієї України. Ясно, що податків о. Виговський не сплачує, лиш десятину церкві. Це й забезпечує прихильність до нього церковного начальства.

І ось новий конфлікт.

Члени ініціативної групи розповіли, що С. Виговським була самовільно захоплена та огороджена парканом земельна ділянка за його будинком, який знаходиться за адресою вул. Івана Богуна, буд. 253а в м. Вінниця. Під парканом знаходиться монолітний фундамент, який вказує на можливість майбутнього будівництва. На території, яку піп Виговський захопив він уже встиг вирубати ліс, які являються зеленими «легенями» мікрорайону. Біля паркану Виговський С. встановив власні сміттєві баки в які щоразу викидає сміття чим створює жахливий сморід на вулиці Івана Богуна так, як сміття він вивозить з нього рідко. Поруч, на проїжджій частині, яка веде у ліс він вирив вигрібну яму також для власних потреб.

Напроти його будинку у природо–захисній смузі Виговський порушуючи законодавство України самовільно вирив копанку та збудував будівлю, ні яких дозволів на це не маючи взагалі, ще й відгородив усе це забором так, що люди не мають змоги відпочити на березі р. Південний Буг.

Щодня сусіди пана Виговського вислуховують його сварки з власною сестрою, яка проживає разом з ним. Лайку чути до кінця вулиці і отець Сергій не скупиться на «добре» слівце до рідної сестри.

Ось так живе у Вінниці піп-дебошир С. Виговський.

Немає коментарів :

Дописати коментар