понеділок, 9 грудня 2013 р.

Вінницький піп Виговський начхав на українські закони



29 листопада для попа Виговського спливав термін виконання виданого йому державою припису про знесення незаконно зведеної побудови, демонтажу незаконно встановленого огородження та зариття незаконно викопаного озерця на вулиці Богуна. Мешканці П'ятничан чекали цього дня і обговорювали яким чином піп буде реагувати на припис. Дехто навіть парі укладав – виконає він припис чи ні. 

Звісно, піп Виговський припис не виконав, а ті хто ще був впевнений у його порядності, свої парі програли. Невідомо, яким чином йому знову вдалося обійти закон. Напевно піп бігав по владних кабінетах і переконував: «Не користі заради, а токмо волею пославшего мя Отця!». 

Можливо й не бігав, а просто взяв і начхав на державний припис, як до того завжди чхав на закони та інтереси вінничан. Цілком можливо, йому було не до виконання припису, адже він знову був зайнятий в судових засіданнях справами проти рідної сестри. Імовірно він займався організацією хресної ходи під монархічними прапорами проти "євросодомії" та вербовкою "тітушок" на анти-Євромайдан. Можливо він готувався до нових проповідей проти Євромайдану і їх проголошенням. Либонь піп Сергій Виговський готував новий біг-борд з зображенням царя Миколи ІІ і текстом: «Прости нас русский государь». В попа багато важливих справ і йому не до якихось там приписів.

В інтернеті вже писали, що піп Виговський під час недільної служби у храмі, яким керує, під час проповіді промовив: 
«Я призываю все молнии и громы, все кары небесные ударить по Евросодомитам, что вышли на Майдан в Киеве, стольном граде Московского православия! Пусть святое небесное воинство накажет Яценюка, Кличко и Тягнибока и их сторонников во всех городах и селах. Позор им и презрение». 
Багато парафіян відтоді відвернулися не лише від Виговського, але й від московської церкви. Прихожани розповідають, що Сергій Виговський жодного разу не провів літургії та не проголосив проповіді українською мовою. І цим демонструє антиукраїнську, антидержавну позицію. Варто знати, що Московська церква завжди виступала проти державності України. 

В РПЦ МП та її підрозділі на Україні немає ні віри, ні духовності, ні законослухняності. Насправді, це не канонічна церква, а корумпована бізнес-секта, яка працює на інтереси Російської Федерації. Вона діє виключно за вказівкою ставленика Путіна так званого "патріарха Кирила" (до речі, незаконно рукоположеного – запитаєте у будь-якого ієрея) і намагається затягнути Україну в Тайожний Союз, широко маніпулюючи поняттями про «духовну єдність», «єдину канонічну територію», «братерство слов'янських народів» , «порятунок», «бісів» та іншими відвертими нісенітницями, які слугують для виправдання та підтримки імперської політики Московської патріархії.

З огляду на це, невиконання московським попом Виговським припису зовсім не дивує. Хіба може піп із церкви, яка не визнає самої держави Україна, дозволити собі виконувати приписи української держави? Своїми діями піп Виговський надав на це відповідь. 

Залишилося лише знайти відповідь на питання якою владою він порушує закони – Божою чи диявольською?



Немає коментарів :

Дописати коментар