пʼятницю, 15 серпня 2014 р.

Московський Патріархат надає допомогу терористам на Донбасі

Московський Патріархат надає допомогу терористам на Донбасі. Про це 4 серпня під час брифінгу заявив глава УПЦ КП Патріарх Філарет, повідомляє«Тиждень».

«Московський Патріархат в цьому відношенні має пов'язані Москвою руки, а Московський Патріархат не може висловлюватися проти своєї влади, тобто проти влади Путіна, і не може відверто говорити правду, як це може робити Київський Патріархат... Окремі єпископи і священики фратрії їм допомагають, а в цілому МП стоїть осторонь. А на Донбасі навпаки - допомагають терористам і сепаратистам», – заявив владика Філарет.

Він наголосив, що переговори з терористами про заручників «сьогодні марні».

«Переговори сьогодні марні, бо ні з ким вести переговори. Хіба можна вести переговори з терористами? З терористами ніхто ніколи не буде вести переговори... Тому ми проти переговорів», – заявив глава УПЦ КП.

Крім цього, Патріарх підкреслив, що українці повинні вірити в перемогу у протистоянні з ворогом, оскільки Москва, виступає агресором у протистоянні на сході України.

«Не ми агресори, не ми напали на Москву і на Росію, а Росія свою зброю посилає в Україну, Росія захопила нашу частину – Крим, будучи гарантом недоторканності українській території ... Але правда з нами, а раз правда з нами, то з нами Бог. А раз з нами Бог, то з нами і перемога», – зазначив патріарх Філарет.


Див. також:

Московський піп відмовився відспівувати героя АТО. Тепер на Житомирщині

Московські попи на Тернопільщині не впускають українців до церкви
На Кировоградщине московские попы захватили храм Киевского патриархата
Зачем делают прививку украинофобии в духовной семинарии?
В Донецке московские попы натравили на священника Киевского патриархата милицию и чиновников
На Вінничині московські попи розпалюють міжнаціональну та міжконфесійну ворожнечу
Наступ Московського патріархату на національні церкви України триває


Немає коментарів :

Дописати коментар